FreeBooy.SaveBoard.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FreeBooy.SaveBoard.com

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler

YazarMesaj
>ÖZLEM<
Prenses Üye
Prenses Üye

Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler Empty
MesajKonu: Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler   Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 4:55 pm

Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler 0okoko0l0ba81pm2

Ne zaman seni düşünsem yıldızlar geliyor gözlerimin önüne, sen bana sonsuzluğu çağrıştırıyorsun.. Hiç bitmeyecek bir baharı yaşar gibiyim seninle. Tanrım! Ne olurdu sanki hiç bitmese? Bu rüyadan hiç uyandırmasan beni? Çok mu sanki istediğim.. Sadece seni istiyorum bir ömür boyunca yanımda. Ömrümün bütün akşamlarında seninle yatmak ve sabah uyandığımda yanıbaşımda seni bulmak.. Kolumu yatağın öteki tarafına bilinçsizce uzattığımda yanımda yatan teninin sıcaklığını duyumsamak.. Yazık ki insan hayatta arzu ettiği herşeye kavuşamıyor, bazı şeyleri ne çok istese de elde edemiyor. İşte sen benim için o bazı şeylerden birisin. Aslında sen ömrüm boyunca benim isteyip te elde edemediğim tek şeysin. Herşeyden mahrum olsaydım hayatta, bütün insanoğlunun uğrunda delirdiği hiçbirşeye sahip olmasaydım sadece senin sevgin olsaydı yaşadığım hayattan tek kazancım; inan bana razıydım.. Ne para pul, ne güzellik, ne iyilik.. Hiçbiri mutluluk getirmiyor hayatta ve hiçbiri seni seven bir kalbin sıcaklığını yaşatamıyor insana! Ne acı.. Sevildiğimiz kadar varız hayatta ama sevdiğimiz kadar da yokuz, yalnızız. Yıllardır Tanrı'dan tek dileğim gerçek aşkı bulabilmekti, buldum sonunda ama yazık ki aynı zamanda en karşılıksız ve en acı olanını buldum. Savaştım senin için, günlerce, haftalarca, aylarca savaştım. Bundan şikayet ediyorum sanma eğer istersen daha da yıllar boyu savaşırım senin için. Sen bana 'git' demezsen kanımın son damlasını da bu uğurda feda edebilirim.. Senden hiçbrşey beklemedim bugüne kadar, hiçbirşey istemedim. Sadece sevgi! Birazcık sevgi.. Benimki kadar olmasa da, olamasa da içimi ısıtacak, yaramı saracak kadar sevgi.. Ama olmadı be birtanem! Dedim ya bazen hayat bize her istediğimizi vermiyor bunun için elimizde olanlarla yetinmeyi öğrenmeliyiz. Herşeye rağmen mutluyum seninle. Bütün olumsuzluklara, umutsuzluklara ve aşkının bütün imkansızlığına rağmen mutluyum. Çünkü sen bana yeryüzünde hala iyiliğin, dürüstlüğün ve mertliğin varolmaya devam ettiğini, etrafımızı saran binlerce çıkarcı, nankör ve riyakar insanoğluna rağmen senin gibilerin de olabileceğini kanıtladın. Sen bana bir sevgiliden de öte dost oldun! Hiçkimsenin olamadığını oldun yani.. Bir derdim olduğunda beni dinleyen oldun, ağladığımda gözyaşımı silen oldun, saçma sapan bile olsa dertlerimi benimle paylaşan oldun, üzüntülerimi benden alıp götüren oldun.. Ve herşeyden önemlisi beni yeniden hayata döndüren oldun! Teşekkürler sana sevgili.. Teşekkürler sana benim en büyük yangınım, imnkansız aşkım.. Sana bir hayat borçluyum, sana yıllar önce kaybettiğim ben'i borçluyum, sana kendimi borçluyum. Herşeye inat hayatımda varolduğun için teşekkürler ruhumun herzaman çocuk kalmış olan yanı, canımın diğer yarısı teşekkürler...

tek aşkıma seni çok seviyorum canım benim.........

Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler 0okoko0l0ba81pm2

Canımın Dİğer Yarısı Teşekkürler
1 sayfadaki 1 sayfası