FreeBooy.SaveBoard.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FreeBooy.SaveBoard.com

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sadece Birtek Şeyim Var Oda Sensin

YazarMesaj
>ÖZLEM<
Prenses Üye
Prenses Üye

Sadece Birtek Şeyim Var Oda Sensin Empty
MesajKonu: Sadece Birtek Şeyim Var Oda Sensin   Sadece Birtek Şeyim Var Oda Sensin Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 4:59 pm

Sadece Birtek Şeyim Var Oda Sensin Ayrac21cx4

O kadar çok sevgi bekliyorum ki hayattan bazen ağlamadan edemiyorum ama her ne bekliyorsam sonunda karşılaşacağımı biliyorum. Seni seviyorum be !!! ama nasıl inandıracağımı bilmiyorum ne yapmam gerektiğini ilk defa bilemiyorum ama bu bilemediğim en güzel şey şimdilik.
Sen istemesen de seni ciddiye alıyorum hem de o kadar çok ciddiye alıyorum ki bazen kendimi bile düşünürken ciddi bir şey yapamıyorum. Seni sevmek benim hayatımdaki en ciddi olay. seni bırakmayacağım omuzlarına ne kadar ağır bir sevgi yükledim bilemezsin. başın büyük belada seni bensiz bırakmayacağım..
Seninle konuşmuştuk!! hiç unutmayacağım bana yemin ettiğin günü ve hiçbir öpücük bu kadar anlamlı olmamıştı hayatımda. O gün aklıma geldiği zamanlarda inan duygularım o kadar coşuyor ki anlatamam...
Seni çok seviyorum ve tüm hayatımı sen bana yemin ettiğin gün sana adamaya yemin ettim biliyorsun ve yeminleri asla unutmam ve inan ettiğim tüm yeminleri tutmaya kararlıyım SENİ SEVİYORUM ve her an daha çok sevmeye devam edeceğim. HER ŞEYİM SENSİN VE BENİM SADECE BİR TEK ŞEYİM VAR ODA SENSİN

Sadece Birtek Şeyim Var Oda Sensin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bu resimlere sadece yorumsuz denir